Loading...

Bent u een ZZPer? Startende ondernemer? Hieronder kunt u lezen wat wij voor u kan betekenen.

Advies

Zoals onze naam al doet vermoeden kunnen wij u adviseren, maar ook begeleiden in het bedrijfsleven. Denk hierbij aan onder andere investeringen, personeelszaken, keuze van bedrijfsvorm, kredietaanvragen, administratief/fiscaal advies maar ook gesprekken met de bank. Ideaal en alles vanuit één aanspreekpunt: SENS.

Aangifte van belastingen

Sens kan u hulp bieden bij uw belastingaangifte, een tijdrovende klus die niet voor iedereen is weggelegd. Wij zijn gespecialiseerd in aangifte van onderstaande belastingen:
– Inkomstenbelasting
– Loonbelasting
– Omzetbelasting
– Vennootschapsbelasting

Financieel

De financiële administratie van uw bedrijf is een belangrijk punt, iets wat regelmatig langs de gebruikelijke bedrijfswerkzaamheden nog even snel wordt uitgevoerd. Met de ervaring die Sens heeft wordt uw financiële administratie weer overzichtelijk geordend.

Loon

Zowel bij starters als lopende bedrijven kan Sens u van dienst zijn bij het uitvoeren van de loonadministratie. Op de volgende gebieden kunnen wij u hulp bieden:
– Aan-/afmelden personeel bij pensioenfonds/verzuimverzekeraar
– Aangifte loonheffingen
– Arbeidsconflicten
– Arbeidscontracten
– Loonstroken

Jaarrekening

De jaarrekening toont hoe het het afgelopen jaar is vergaan binnen uw bedrijf, en omvat de volledige administratie. De jaarrekening toont voor zowel u, de Kamer van Koophandel als de bank hoe het ervoor staat met uw bedrijf.

Startende ondernemers

Ook voor de startende ondernemer staat Sens klaar om u te adviseren. U kunt bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van aangiften, administratie, advies en begeleiding. Twijfel niet en vraag gerust om verdere uitleg.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons. Wij staan klaar voor u.

Contact